Koirakallion halli

Koulutushalli 250m2, jossa kumirouhe-keinonurmi pohja, kolmella seinällä isot peilit, WC ja juokseva vesi. Kalustona löytyy 3kpl piiloja, säädettävä hyppyeste ja säädettävä A-este. 2kpl agility putkia ja paljon muuta tavaraa lainaan.
Lämmitys talvella ja viilennys kesällä ilmalämpöpumpuilla. Varaajan käytössä myös pihan nurmialue kalustoineen (pl. VEPE-kalusto) ja lampi uittamiseen. Isot parkkipaikat ja loistava suojaisa sijainti heti Hankotien (tie 25) laidassa.
Hallin yhteydessä myös siisti asunto saunalla ja täysin varustetulla keittiöllä, joka mahdollistaa leirit ja isommat tapahtumat. Majoittumaan mahtuu noin 10-15 henkilöä. Voit varata myös pelkän asunnon vaikka näyttely-tai kisamatkallesi.
(Huom! Lampi on luonnon tilassa, uiminen omalla vastuulla. Huomioi levä ja mahdolliset kepit pohjassa jne.)

HINNAT

Irtovuorojen peruutukset/siirrot tulee tehdä viimeistään 72h ennen varauksen alkua. Varauksen minimiaika vähintään 1h.
30min varaukset sallittu yli tunnin varauksien yhteyteen. Huomioithan, että irtovarauksista tuleva lasku tulee olla maksettuna ennen kuin ovikoodi luovutetaan.

Talvikauden 2024-2025 hinnasto 
Vakiovuoro talvikaudelle loka-huhtikuu loppuun:
Arkisin klo. 06-16 = 17,50€/h
Primetime & viikonloput = 30,50€/h
Verkkokaupasta sarjakortit
Vakiovuorojen varaus: info@koirakallio.fi

Irtovuorot kesäkaudelle touko - syyskuu 2024: 
Arkisin klo6-16 = 25€/h
Primetime & viikonloput = 35€/h
Irtovuoroja varatessa lasku tulee omana viestinään. Ovikoodi luovutetaan kun lasku on maksettu. Varausjärjestelmän tekemää, varauksen yhteydessä tulevaa laskua EI pidä maksaa.
Vakiovuoro kesäkaudelle arkisin klo8-16 = 13,50€/h 
Sarjakortit on edullisin vaihtoehto varata vuoroja ja ne löytyvät Verkkokaupan puolelta, josta tulee myös lasku erikseen vasta tilauksen käsittelyn jälkeen. Tuolloin hinta kertakäynnille jää vain 14€/krt.

Viikonloppu varaus touko-syyskuussa 2024, koko kiinteistön alue, pe-su = 650€

Mahdollisuuksien mukaan voi tulla jo torstai-iltana. Peruutusehto 45vrk. Kysy lisää niin räätälöidään sinulle sopiva paketti: info@koirakallio.fi

HUOM! Osaan varauksista voi käyttää maksamiseen kaikkia yleisimpiä liikuntaseteleiden sähköisiä palveluja. Näiden käytöstä tulee ilmoittaa AINA erillisellä viestillä heti varauksen yhteydessä (Ei käy olemassa oleviin yksityisvalmennuksiin tai valmennuksiin). Liikuntaseteleiden käytöstä perimme 1.5.2023 alkaen 7€-7% toimisto-ja käsittelymaksun, laskun loppusummasta riippuen. 

Tee varaus

YHTEYSTIEDOT

Heli Luutsaari-Elg
p.044 5440576
info@koirakallio.fi


VIDEO JA KUVAT