Yrityksestä

Tmi Koirakallion koulutushallissa on 250 neliötä lämmintä treenitilaa, joka on kesällä viilennettävissä ilmalämpöpumpuilla. Lattiamateriaalina on kumirouheruohomatto. Hallilta löytyy säädettävä hyppy- ja A-este, suojelupiiloja, palisade, pituushyppy, jumppavälineitä, sekä muita varusteita lainaan. Isoilla peileillä varustettuja seiniä on kolme.
Hallin yhteydessä on asunto, jossa on täysin varusteltu keittiö, sauna ja makuuhuoneita. Kaikkiaan majoittumaan mahtuu 10-12 henkilöä. Asunto mahdollistaa isompien tapahtumien, kuten leirien ja koulutustilaisuuksien järjestämisen. 
Hallin pihalla on runsaasti parkkitilaa ja iso nurmialue, jota voi hyödyntää treeneihin. Pihassa on oma lampi, joka sopii esimerkiksi vesipelastuksen harjoitteluun tai vaikka treenien jälkeiseen vilvoitteluun.
Hallia, asuntoa ja piha-aluetta voi vuokrata kokonaisuutena yhdessä tai erikseen, viikolla tai vaikka koko viikonlopuksi. Isompien varausten osalta otathan yhteyttä, niin räätälöidään sinulle sopiva paketti: info@koirakallio.fi 

Kouluttajina Koirakalliolla toimivat ammattitaitoiset kouluttajat, joilla on vankka omakohtainen kokemus kilpailemisesta eri koiraurheilulajeissa ja/tai työtausta virkakoirien/työkoirien kanssa toimimisesta. Koulutusmenetelmät on nykyaikaisia ja tieteeseen pohjautuvia. Meiltä löydät taatusti itsellesi sopivan kouluttajan, olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi konkari. Pyrkimykseni on tuoda saman katon alle erilaisia kouluttajia, erilaisiin tarpeisiin, laatua unohtamatta. Kynnys on matala joten kysy rohkeasti lisää ja astu ovesta sisään. 

Tervetuloa Koirakalliolle!
Tästä pääset esittelyvideoon

Tmi Koirakallio
Pakojankallio 3, 05100 Röykkä
Heli Luutsaari-Elg
044 5440576
info@koirakallio.fi