Koirakallion halli
Koulutushalli 250m2, jossa kumirouhe-keinonurmi pohja, kolmella seinällä isot peilit, WC ja juokseva vesi. Lämmitys talvella ja viilennys kesällä ilmalämpöpumpuilla. Varaajan käytössä myös pihan nurmialue ja lampi uittamiseen. Isot parkkipaikat ja loistava suojaisa sijainti heti Hankotien (tie 25) laidassa.
Hallin yhteydessä myös siisti asunto saunalla ja täysin varustetulla keittiöllä, joka mahdollistaa leirit ja isommat tapahtumat. Majoittumaan mahtuu noin 10-15 henkilöä. HUOM! Voit varata myös pelkän asunnon vaikka näyttely-tai kisamatkallesi.

HINNAT

Hallivaraus on lähtökohtaisesti sitova. Muutokset/siirrot voidaan tehdä mahdollisuuksien mukaan.

Irtovuorot 1.5.-30.9 ajalle. 
Arkisin klo. 06-16 = 15€/h
Arkisin klo. 16-22 ja viikonloput = 22€/h
Käytössä: halli, WC, piha-alue, lampi (Huom! Lampi on luonnon tilassa, uiminen omalla vastuulla. Huomioi levä ja mahdolliset kepit pohjassa jne.)

Vakiovuorot 1.5. - 30.9 ajalle.
Arkisin klo. 06-16 = 12,5€/h
Käytössä: halli, WC, piha-alue, lampi
Mikäli haluat vakiovuoron, ota yhteyttä: info@koirakallio.fi
Edulliset sarjakortit löytyvät Verkkokaupan puolelta.

Viikonloppuvaraus touko-syyskuussa, koko kiinteistö, pe-su = 550€
Mahdollisuuksien mukaan voi tulla jo torstai-iltana. Kysy lisää niin räätälöidään sinulle sopiva paketti: info@koirakallio.fi

Tarjous kesäillat, touko-syyskuu! Varaa 5h vuoro haluamaasi vapaaseen iltaan VAIN 100€ ja käytössäsi on koko alue (halli, kenttä, lampi ja asunto). Varaukset ja tiedustelut: info@koirakallio.fi

HUOM! Osaan varauksista voi käyttää maksamiseen kaikkia yleisimpiä liikuntaseteleiden sähköisiä palveluja. Näiden käytöstä tulee ilmoittaa AINA erillisellä viestillä heti varauksen yhteydessä (Ei käy olemassa oleviin yksityisvalmennuksiin). Liikuntaseteleiden käytöstä perimme  5€-5% toimisto-ja käsittelymaksun, laskun loppusummasta riippuen. 

Tee varaus

YHTEYSTIEDOT

Heli Luutsaari-Elg
p.044 5440576
info@koirakallio.fi


VIDEO JA KUVAT 

   
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.