Koirakallion halli
Koulutushalli 250m2, jossa kumirouhe-keinonurmi pohja, kolmella seinällä isot peilit, WC ja juokseva vesi. Lämmitys talvella ja viilennys kesällä ilmalämpöpumpuilla. Varaajan käytössä myös pihan nurmialue ja lampi uittamiseen. Isot parkkipaikat ja loistava suojaisa sijainti heti Hankotien (tie 25) laidassa.
Hallin yhteydessä myös siisti asunto saunalla ja täysin varustetulla keittiöllä, joka mahdollistaa leirit ja isommat tapahtumat. Majoittumaan mahtuu noin 10-15 henkilöä. HUOM! Voit varata myös pelkän asunnon vaikka näyttely-tai kisamatkallesi.

HINNAT

Hallivaraus on lähtökohtaisesti sitova. Muutokset/siirrot voidaan tehdä mahdollisuuksien mukaan. Varauksen minimiaika vähintään 1h.
30min varaukset sallittu yli tunnin varauksien yhteyteen.

Talvikausi 2022-2023 hinnasto
Vakiovuoro talvikaudelle loka-huhtikuu loppuun:
Arkisin klo. 06-16 = 15€/h
Primetime & viikonloput = 28€/h
Vakiovuorojen varaus: info@koirakallio.fi

Irtovuorot: 
Arkisin klo6-16 = 26€/h
Primetime & viikonloput = 36€/h
Irtovuoroja varatessa lasku tulee omana viestinään ovikoodin ja muun infon kanssa. Varauksen yhteydessä tulevaa laskua EI pidä maksaa.

Käytössä: halli, WC, piha-alue, kalusto & lampi kesäaikaan. Kalustona mm. säädettävä A-este, säädettävä hyppyeste, säädettävä palisade, pituushyppy ja suojelupiiloja 3kpl
(Huom! Lampi on luonnon tilassa, uiminen omalla vastuulla. Huomioi levä ja mahdolliset kepit pohjassa jne.)
 
Sarjakortit löytyvät Verkkokaupan puolelta

Koko viikonloppujen varaukset loppuun myyty talvikaudelle 2022-2023!
Viikonloppu varaus touko-syyskuussa 2023, koko kiinteistön alue, pe-su = 650€

Mahdollisuuksien mukaan voi tulla jo torstai-iltana. Kysy lisää niin räätälöidään sinulle sopiva paketti: info@koirakallio.fi

HUOM! Osaan varauksista voi käyttää maksamiseen kaikkia yleisimpiä liikuntaseteleiden sähköisiä palveluja. Näiden käytöstä tulee ilmoittaa AINA erillisellä viestillä heti varauksen yhteydessä (Ei käy olemassa oleviin yksityisvalmennuksiin). Liikuntaseteleiden käytöstä perimme  5€-5% toimisto-ja käsittelymaksun, laskun loppusummasta riippuen. 

Tee varaus

YHTEYSTIEDOT

Heli Luutsaari-Elg
p.044 5440576
info@koirakallio.fi


VIDEO JA KUVAT 

   

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.