Tero Väänänen
Kouluttaja

Vuosien kokemus koirien kouluttamisesta ja kilpailemisesta PK-lajeissa haku, jälki ja suojelu. Entinen rajakoiraohjaaja ja Frontex (EU Rajaturvallisuusvirasto) kouluttaja. Viime vuosien aikana Tero on keskittynyt lähinnä kouluttamiseen. Hän on työkseen kouluttanut ja kouluttaa harrastus, virka-ja työkoiria erilaisiin työtehtäviin Suomessa ja maailmalla. Tero on työskennellyt monissa projekteissa akselilla Eurooppa - Lähi-Itä - Afrikka, joihin on osallistunut erikoisetsintä-, pelastus - ja partiokoiria ohjaajineen 

  Teron erikoisalaa on nenätyöskentelyn kouluttaminen. Hän kouluttaa paljon mm. erikoisetsintäkoiria ja jälkikoiria.
Tero on loistava valmentaja auttamaan ohjaajaa löytämään kulmakivet koiran tunnetilojen tasapainottamiseksi mm. koulutus tilanteissa. Hänen rauhallinen, mutta lempeän jämäkkä ote luo turvallisen ilmapiirin koulutus tilanteisiin sekä ohjaajalle, että koiralle. 
Tero painottaa perusteiden tärkeyttä koiran ja ohjaajan välisessä suhteessa, sekä leikkiä ja koiran motivaation rakentamista. Mikäli nämä asiat pohjalla eivät ole kunnossa, on usein vaikea edetä koulutuksessa korkeammalle tasolle. Nyt onkin mahtava tilaisuus saada intensiivistä apua, kokeneen ja arvostetun työ-ja harrastuskoira kouluttajan taholta.
heinäkuu
elokuu
syyskuu

Palvelut

Yksityisvalmennus - Tero Väänänen 30min