Tero Väänänen: Nenätyöskentelyn ryhmäharjoitus (nosework)

Kurssipäivä
18.07.24
 
Ajat
19:30-20:45
 
Sijainti
Pakojankallio 3, Nurmijärvi (Röykkä)
 
Runko
2 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 50.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Kouluttaja
 
Osallistujat
maks. 3Täynnä
 
Huomioitavaa
Tero Väänäsen nenätyöskentelyn ryhmävalmennukset eivät edellytä aiemmin opittuja pohjataitoja, mutta parhaiten hyödyt koulutuksesta mikäli olet aiemmin osallistunut Tero Väänäsen koulutuksiin ja hänen metodinsa ovat entuudestaan jo tuttuja. Ryhmävalmennuksessa voit jatkaa siitä, mihin olet jäänyt esim. Teron noseworkin perus- ja jatkokurssilla tai voit tulla rakentamaan ilmaisun motivaatiota (nosework, jälkiesineet). Myös tunnistusnoudon opettaminen on mahdollista.

Mikäli et ole aiemmin tutustunut Teron tapaan kouluttaa nenätyöskentelyä, suosittelemme alle yksityisvalmennusta, jotta osallistuessasi ryhmävalmennukseen Teron tavat olisivat jo tuttuja.

Tämä on sinulle joka haluaa oppia kokeneen työkoiraohjaajan vinkit heti alussa alkaen tai jos haluat palata perusteisiin ja kouluttaa asioita uudelleen korjaten virheitä tai nostaa koirasi motivaatiota ihan uudelle levelille. Päästäksemme onnistuneeseen lopputulokseen, koiran tulisi olla motivoitavissa ja palkattavissa ruualla tai lelulla.

Tero on kouluttanut lukuisia omia, että virkakoiria & työkoiria tällä menetelmällä. Harjoitukset etenevät aina yksilöllisesti ja koirakko kohtaisesti. Harjoitukset suoritetaan aina yksilöinä, eikä hallissa tai harjoitusalueella ole tuolloin muita koiria! Harjoituksia voidaan tarvittaessa tehdä vaihtelevissa paikoissa ja ulkona.

Tero Väänäsellä on yli 25 vuoden kokemus koirista ja kilpailemisesta PK-lajeissa haku, jälki ja suojelu. Entinen rajakoiraohjaaja ja Frontex (EU Rajaturvallisuusvirasto) kouluttaja. Tero on kouluttanut ja kouluttaa virka-ja työkoiria erilaisiin työtehtäviin Suomessa ja maailmalla. Teron erikoisalaa on nenätyöskentelyn kouluttaminen. Hän kouluttaa mm. erikoisetsintäkoiria ja jälkikoiria.
Tero painottaa perusteiden tärkeyttä koiran ja ohjaajan välisessä suhteessa, sekä leikkiä ja koiran motivaation rakentamista. Mikäli nämä asiat pohjalla eivät ole kunnossa, on usein vaikea edetä koulutuksessa korkeammalle tasolle tai ainakin se asettaa haasteita etenemiseen. Nyt onkin mahtava tilaisuus saada intensiivistä apua, kokeneen työ-ja harrastuskoira kouluttajan taholta.

PS: Saat erillisen laskun mailiisi lähempänä kurssia, ÄLÄ maksa ilmoittautumisen yhteydessä näkyvää laskua! Voit maksaa kahdessa erässä.
https://www.youtube.com/watch?v=UxFlZyR6QMg
 
Koulutuspäivät
18.07.
 
Kurssi on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon.
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.