Tero Väänänen: Tasapainoinen mieli, tasapainoinen koira

Kurssipäivä
04.01.24
 
Ajat
19:00-21:30
 
Runko
3 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 50.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Kouluttaja
 
Osallistujat
maks. 5 Täynnä
 
Huomioitavaa
Osoittaako koirasi koulutustilanteissa haukkumista, vinkumista tai näpsimistä? Turhautuuko koirasi odottaessa helposti ja koulutustilanteet ovat yhtä tuskaa jo odotusvaiheessa kun koira on 110 mittarissa?
Oletko itse turhautunut tilanteeseen ja koetko, ettet tiedä mitä tehdä koirasi käytökselle?
Olet varmaan kuullut toisinaan lauseen ”Laita se koirasi kuriin!”.
Neuvojia löytyy paljon, mutta todellisia apuja tilanteen ratkaisemiseksi EI. Koiran paineistaminen tilanteessa ei auta, mutta ei auta asioiden pois sulkeminenkaan.
Tero Väänäsen Tasapainoinen mieli, tasapainoinen koira - koulutuksessa pureudutaan näihin asioihin. Tasapainotetaan koiran tunnetilaa treenitilanteessa, ilman kiirettä ja painetta. Tavoitteena keskittyneesti ja motivoituneesti työskentelevä koira ilman ääntelyä tai ylimääräisiä ei-toivottuja käytöksiä.
Valmennus perustuu Teron havaintoihin lukuisista koulutustilanteista ja ihmisten selkeistä tarpeista. Tässä koulutuksessa saat työkaluja omaan työkalupakkiisi miten toimia jatkossa.

Suositellaan varaamaan useampi koulutus ja noudattamaan systemaattisesti kotiohjeita väliviikoilla. Näin pääset parhaimpaan lopputulokseen.
Tähän koulutukseen emme ota kuuntelijoita jotta koirakot saavat työskentelyrauhan mahdollisimman paineettomasti. Lasku koulutuksesta tulee omana sähköpostiviestinään noin 14vrk ennen koulutusta.
 
Koulutuspäivät
04.01.
 
Kurssi on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon.
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.