Jari Kantoluoto: tottelevaisuuden pentukurssi
Kurssipäivä
08.05. - 19.06.23
 
Ajat
16:00-18:00
 
Sijainti
 
Runko
8 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 199.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Osamaksut sallittu
kyllä, 2 erää
Eräpäivä Määrä
Ilmoittautumispäivänä    99.50 EUR
29.05.2023    99.50 EUR
 
Kouluttaja
 
Osallistujat
maks. 6 Täynnä
 
Huomioitavaa
Jari Kantoluodon pentukurssilla koulutetaan pennun perustaitoja yksilön ominaisuudet huomioiden (alle 12kk-ikäiset). Soveltuu mainiosti pentusi ensimmäiseksi kurssiksi tai voit jatkaa jo opittuja taitoja!
Koulutettavia perustaitoja ovat mm. palkkaaminen, aktiivisuuden ja yhteistyön kehittäminen, sekä leikki, leikin säännöt ja irrottaminen. Peruskäytöksiä koulutetaan koiran ratkaisuhalua hyödyntäen. Koulututustilanteessa huomioidaan koiran optimaalinen tunnetila ja opitaan lukemaan koiran stressitasoa ja mikä siihen vaikuttaa.
Lisäksi harjoitellaan häiriöihin suhtautumista ja miten optimaalinen etäisyys suhteessa häiriöihin löydetään. Ryhmän koiria koulutetaan pääasiassa yksitellen. Toisten koirakoiden harjoitusten seuraaminen on osa kurssin sisältöä. Jokaiselle koirakolle varataan 20min harjoitteluaikaa.
Jarista taustaa kouluttajana: Jari on monipuolinen valmentaja, joka pystyy auttamaan sinua lajissa kuin lajissa, aina TOKO:sta IGP:n C-osaan saakka. Erityisesti hänen osaamisalaa on koiran tunne- ja viretilojen säätely, sekä motivaation rakentaminen . Jarin metodit ovat koiraystävällisiä ja usein ohjaajat joutuvat toteamaan, kuinka koirat suorastaan rakastavat Jarin valmennuksia.
Jari on suorittanut Eläintenkouluttajan AT:n ja kouluttautuu koko ajan lisää. Jarin kilpailutausta on IGP:ssä, josta hänellä on useita koulutustunnuksia ja mm. MM-edustus. Lisäksi hän tekee paljon yhteistyötä virkakoirakouluttajien kanssa.
HUOM! ÄLÄ maksa ilmoittautumisen yhteydessä tulevaa laskua (puuttuu tilinro ja maksutiedotkin). Maksu suoritetaan erillisellä laskulla jonka saat mailiisi noin 14vrk ennen kurssin alkua.
 
Koulutuspäivät
08.05.
22.05.
05.06.
19.06.
 
Kurssi on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon.
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

   


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.