Erik Tistelgren alias Koiraseppä kouluttaa

Ajanjakso
10.09. - 11.09.22
 
Ajat
08:00-18:00
 
Runko
20 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 169.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Osamaksut sallittu
kyllä, 2 erää
Eräpäivä Määrä
Ilmoittautumispäivänä    84.50 EUR
10.09.2022    84.50 EUR
 
Osallistujat
maks. 10, paikkoja vielä saatavilla
 
Huomioitavaa
Viikonloppu sopii tasosta riippumatta kaikille ja ovat ns. matalan kynnyksen treenejä joissa kenenkään ei tarvitse jännittää. Teemana on pelastus, haku ja IGP-koirien ilmaisun vahvistaminen, sekä hallinnan vahvistaminen korkeassa viretilassa. 2 kierrosta treenejä / pvä / koirakko. Hinta sisältää tarvittaessa majoituksen (rajoitettu määrä majoituspaikkoja) .
Erik Tistelgren alias Koiraseppä on tunnetusti oman tiensä kulkija, mutta saavuttanut suosion koira- ja ohjaaja ystävällisillä koulutusmenetelmillään istumatta suoraan mihinkään tiettyyn muottiin. Hän on aloittanut Pk-harrastamisen vuonna 2012 sekarotuisella ajokoiralla nimeltä Sinikka. Harrastaminen Sinikan jälkeen eteni kolmen saksanpaimenkoiran kouluttamiseen IGP-puolella. Koulutusputki ei valitettavasti koirien sairastelun johdosta tuonut muuta kunniaa ja glamouria kuin kahden koiran osalta käyttäytymiskokeet ja nuorimmaisen 3-vuotiaan Hilman koulutus on edelleen kesken.
Erik ryhtyi yrittäjäksi vuonna 2018, jonka johdosta ryhtyi myös toimimaan maalimiesoppilaana ja oma IGP-treeniryhmä aloitti toimintansa vuonna 2019.
Koirien kouluttamisessa Erik on pyrkinyt huomioimaan niitä asioita, jotka ovat olleet oman koiran ohjaamisen ongelmina kuten mm. ohjaajan jännittäminen, koiran oikea tunnetila ja koiran kouluttaminen koiran ehdoilla järkevästi ja eteenpäin vievästi.
Kouluttamisen tärkeimpänä kulmakivenä on ollut koiran ja koiraohjaajan välisen suhteen vaaliminen ja huomioiminen jokaisessa koulutusvaiheessa.
”Koiran kanssa harrastamisen tulisi olla mukavaa ilman jännittämistä ja tulisi nauttia matkasta ja tulokset ovat vain kirsikkana kakussa”.
HUOM! Viikonloppu on mahdollista maksaa kahdessa erässä. Laskut lähetetään erillisillä sähköposti viesteillä. Älä siis maksa mitään ilmoittautumisen yhteydessä.
 
Koulutuspäivät
10.09.
11.09.
 
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.