Urheilupsykologia   
 LA 9.12.2023
SUSANNA KORRI & EMMA HIETARINTA: TOTTELEVAISUUDEN TUNNE ,TEKNIIKKA ja TUKITAIDOT!


Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen koulutuskokonaisuuteen, jossa yhdistetään sekä koirien koulutuksen, että ihmismielen valmennuksen rautaista osaamista.
Koulutuspäivässä keskitytään sekä koiran, että ohjaajan valmentamiseen. Koulutuksessa saat kattavasti keinoja niin tottelevaisuusliikkeiden (PK, TOKO) harjoitteluun kuin psyykkiseen valmennukseen.
Päivässä syvennytään teknisten taitojen kouluttamiseen ja samalla harjoitellaan tunnistamaan ja vahvistamaan oppimista tukevia psykologisia tekijöitä. Lajitaitojen opettelu ei tapahdu tyhjiössä, eikä oppiminen ole vain mekaanista asioiden toistamista. Mukana on vahvasti myös tunne ja tietoisuus omasta tekemisestä.
Näyttävien ja onnistuneiden suoritusten taustalla on vaikuttamassa lukuisia sosiaalisia ja psykologisia tekijöitä, joiden huomioiminen mahdollistaa sujuvan oppimisen.

Mukaan mahtuu max.9 koirakkoa. 
Päivästä hyötyvät parhaiten ne, jotka hakevat apua tottelevaisuuden tunteen ja tekniikan rakentamiseen (PK-tottis VOI-luokkaan asti, TOKO-alemmat luokat). Sekä ne, jotka haluavat oppia uudenlaisen tavan suhtautua omaan jännitykseen ja löytää keinoja toimia joustavasti sekä treeni- että kilpailutilanteissa. 
Kouluttajat:
Urheilupsykologi Emma Hietarinta: PsM, laillistettu psykologi, sertifioitu urheilu- ja liikuntapsykologi & psyykkinen valmentaja. Kilpaillut useissa PK-lajeissa korkeimmalla tasolla.
Susanna Korrin esittely linkistä: https://www.koirakallio.fi/fi/profiilit/39438/bio

Päivän hinta: 145€, maksu suoritetaan erillisellä laskussa noin 14vrk ennen koulutusta. Mikäli tarvitset majoitusta, kysy erikseen. Hinta sisältää koulutuksen, kahvin ja pienen suolapalan.

Koulutus järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 5. 

Ilmoittautumisen ehdot: https://www.koirakallio.fi/fi/sivut/7988

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.