Urheilupsykologia   
SUSANNA KORRI & EMMA HIETARINTA, KOULUTUSLEIRI KOIRAKALLIOLLA 16-18.6

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen koulutuskokonaisuuteen, jossa yhdistetään sekä koirien koulutuksen, että ihmismielen valmennuksen rautaista osaamista.
Viikonloppuna keskitytään sekä koiran, että ohjaajan valmentamiseen. Koulutuksessa saat kattavasti keinoja niin tottelevaisuusliikkeiden (PK, TOKO) harjoitteluun kuin psyykkiseen valmennukseen.
Leirillä syvennytään teknisten taitojen kouluttamiseen ja samalla harjoitellaan tunnistamaan ja vahvistamaan oppimista tukevia psykologisia tekijöitä. Lajitaitojen opettelu ei tapahdu tyhjiössä, eikä oppiminen ole vain mekaanista asioiden toistamista. Mukana on vahvasti myös tunne ja tietoisuus omasta tekemisestä.
Näyttävien ja onnistuneiden suoritusten taustalla on vaikuttamassa lukuisia sosiaalisia ja psykologisia tekijöitä, joiden huomioiminen mahdollistaa sujuvan oppimisen.

Mitä viikonloppu sisältää:
Perjantai iltana: Emma Hietarinta luento etänä
Lauantaina: Käytännön tottelevaisuus harjoitteet Susanna Korrin ohjauksessa ja Emma Hietarinnan työpaja
Sunnuntaina: Sama kuin lauantaina

Mukaan mahtuu max.14 koirakkoa. Koirakot jaetaan kahteen ryhmään, joista toinen treenaa Suskin kanssa aamupäivän ja toinen Emman kanssa. Iltapäivällä vaihto. Viikonlopusta hyötyvät parhaiten ne, jotka hakevat apua tottelevaisuuden tunteen ja tekniikan rakentamiseen (PK-tottis VOI-luokkaan asti, TOKO-alemmat luokat). 
Mukaan mahtuu max.14 koirakkoa. Koirakot jaetaan kahteen ryhmään, joista toinen treenaa Suskin kanssa aamupäivän ja toinen Emman kanssa. Iltapäivällä vaihto. Viikonlopusta hyötyvät parhaiten ne, jotka hakevat apua tottelevaisuuden tunteen ja tekniikan rakentamiseen (PK-tottis VOI-luokkaan asti, TOKO-alemmat luokat). Sekä ne, jotka haluavat oppia uudenlaisen tavan suhtautua omaan jännitykseen ja löytää keinoja toimia joustavasti sekä treeni- että kilpailutilanteissa.
Kouluttajat:
Urheilupsykologi Emma Hietarinta: PsM, laillistettu psykologi, sertifioitu urheilu- ja liikuntapsykologi & psyykkinen valmentaja. Kilpaillut useissa PK-lajeissa korkeimmalla tasolla.
Susanna Korrin esittely linkistä: https://www.koirakallio.fi/fi/profiilit/39438/bio

Viikonlopun hinta: 199€ sis. ALV24%, koulutus ja lounas la & su. Maksu suoritetaan erillisellä laskussa noin 14vrk ennen koulutusta.
Majoitus erikseen 20€/hlö/1yö tai 30€/hlö/2yötä. Rajoitettu määrä paikkoja!

Koulutus järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 10.
Ilmoittautumisen ehdot: https://www.koirakallio.fi/fi/sivut/7988

Ilmoittautumiset: https://www.koirakallio.fi/fi/kurssit/34053


Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.