Tero Väänänen: Nosework-peruskurssi

Ajanjakso
14.10. - 09.12.22
 
Ajat
13:00-15:00
 
Runko
10 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 249.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Osamaksut sallittu
kyllä, 2 erää
Eräpäivä Määrä
Ilmoittautumispäivänä    124.50 EUR
11.11.2022    124.50 EUR
 
Kouluttaja
 
Osallistujat
maks. 6Vain yksi paikka jäljellä!
 
Huomioitavaa
Tero Väänäsen noseworkin peruskurssille osallistuminen ei edellytä mitään aiemmin opittuja pohjataitoja. Voit osallistua jos haluat oppia kokeneen työkoiraohjaajan vinkit heti alussa alkaen tai jos haluat palata perusteisiin ja kouluttaa asioita uudelleen korjaten virheitä tai nostaa koirasi motivaatiota ihan uudelle levelille.
Kurssi sisältää Teron nosework-luennon tallenteen 2vkoa, 5 käytännön harjoitusta, videoiden etäkonsultaatiot 4krt, sekä osallistumisoikeuden noseworkin möllimaratonille, jossa pääsee testaamaan koiran osaamisen tason kurssin päätteeksi erillisellä päivämäärällä. Mahdollisuus saada myös lisätreenejä väliviikoille, erilliseen lisähintaan.
Päästäksemme onnistuneeseen lopputulokseen, koiran tulisi olla motivoitavissa ja palkattavissa joko ruualla tai lelulla. Kurssilla koirille opetetaan perus-etsintä ja ilmaisu lelua tai namipalloa hyödyntäen. Tällä kurssilla koira etsii sen lempi lelua, EI varsinaisia nosework-hajuja.
Käytäntö on Terolle opettanut, että alkukoulutuksen kun tekee näin, saadaan koirille vahvat ilmaisut ja motivoitunut tarkka etsintä. Varsinaiset nosework-tai työhajut, opetetaan koirille erillisellä hajuopetuksen kurssilla tai Teron yksityisvalmennuksissa. Tero on kouluttanut lukuisia omia, että virkakoiria & työkoiria tällä menetelmällä. Kurssi sisältää 5 +1 lähikoulutusta, joka toinen viikko, sekä tuon "tasotestin". Viikkojen välissä koirakko suorittaa annettuja kotitehtäviä ja lähettää lyhyen video-raportin Terolle kommentointia varten. Tällä mahdollistetaan riittävä aika kotiharjoittelulle, joka on osoittautunut erittäin tärkeäksi. Harjoitukset etenevät aina yksilöllisesti ja koirakko kohtaisesti. Harjoitukset suoritetaan aina yksilöinä, eikä hallissa tai harjoitusalueella ole tuolloin muita koiria! Harjoituksia voidaan tarvittaessa tehdä vaihtelevissa paikoissa.
Tero Väänäsellä on yli 25 vuoden kokemus koirista ja kilpailemisesta PK-lajeissa haku, jälki ja suojelu. Entinen rajakoiraohjaaja ja Frontex (EU Rajaturvallisuusvirasto) kouluttaja. Tero on kouluttanut ja kouluttaa virka-ja työkoiria erilaisiin työtehtäviin Suomessa ja maailmalla. Teron erikoisalaa on nenätyöskentelyn kouluttaminen. Hän kouluttaa mm. erikoisetsintäkoiria ja jälkikoiria.
Tero painottaa perusteiden tärkeyttä koiran ja ohjaajan välisessä suhteessa, sekä leikkiä ja koiran motivaation rakentamista. Mikäli nämä asiat pohjalla eivät ole kunnossa, on usein vaikea edetä koulutuksessa korkeammalle tasolle tai ainakin se asettaa haasteita etenemiseen. Nyt onkin mahtava tilaisuus saada intensiivistä apua, kokeneen työ-ja harrastuskoira kouluttajan taholta.
PS: Saat erillisen laskun mailiisi lähempänä kurssia, ÄLÄ maksa ilmoittautumisen yhteydessä näkyvää laskua! Voit maksaa kahdessa erässä. Luethan peruutusehdot.
 
Koulutuspäivät
14.10.
28.10.
11.11.
25.11.
09.12.
 
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.