Tero Väänänen, peltojälki käytännön harjoitukset

Kurssipäivä
09.08.22
 
Ajat
17:30-21:00
 
Runko
4 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 65.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Kouluttaja
 
Osallistujat
maks. 4Täynnä
 
Huomioitavaa
Et välttämättä tarvitse ahnetta koiraa, rakentaaksesi tarkkaan jäljestävän ja motivoituneesti esineet ilmaisevan koiran!
Tero Väänänen on entinen rajakoiraohjaaja ja Frontex erikoisetsintäkoirakouluttaja. Kouluttanut Suomessa ja ulkomailla virkakoiria ja muita työkoiria, hyvin haastaviinkin tehtäviin. Hänen erityisalaa on jälkikoirien- ja erikoisetsintäkoirien kouluttaminen. Vuodesta 2017 lähtien hän on kouluttanut pääsääntöisesti ulkomailla yksityisellä sektorilla työkoiriksi erikoisetsintäkoiria, sekä Suomessa harraste jälkikoiria & nosework koiria. Omaa laajan kokemuksen eri rotuisista ja tyyppisistä koirista.
Käytännön päivinä lähdemme harjoittelemaan peltojäljen ja varman esineilmaisun saloja pellolle. Peltojäki on kaiken jäljestämisen perusta, jossa luodaan koiralle mm. tarkkuus. Ohjaajan niin halutessa, voidaan keskittyä esine-motivaatioon tai jäljestyksen tekniikan rakentamiseen.
Käytännön harjoitteet soveltuvat aloittelijasta kokeneempaan konkariin. Jäljet aikataulutetaan ja porrastetaan siten, että jokainen saa oman ajan jäljelle klo17:30 alkaen. Jokaiselle koirakolle varaan aikaa briiffaukseen + jälkiin + palautteeseen 50min.
Pellot sijaitsevat akselilla: Nurmijärvi -Nuppulinna -Turenki, riippuen peltojen kasvuston pituudesta yms. Varatessasi paikkaa, varaudu siis että sijainti voi olla joku näistä.
 
Koulutuspäivät
09.08.
 
Kurssi on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon.
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.