Tero Väänänen Nosework / hajutunnistus käytännön harjoituspäivä

Kurssipäivä
28.06.22
 
Ajat
13:00-16:00
 
Runko
3 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 60.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Kouluttaja
 
Osallistujat
maks. 6Vain yksi paikka jäljellä!
 
Huomioitavaa
Tero Väänänen entinen rajakoiraohjaaja ja Frontex erikoisetsintäkoirakouluttaja. Kouluttanut Suomessa ja ulkomailla virkakoiria ja muita työkoiria, hyvin haastaviinkin tehtäviin. Erityisalaa jälkikoirien- ja erikoisetsintäkoirien kouluttaminen. Vuodesta 2017 lähtien kouluttanut pääsääntöisesti ulkomailla yksityisellä sektorilla työkoiriksi erikoisetsintäkoiria, sekä Suomessa harraste jälkikoiria. Tekee paljon yhteistyötä Suomessa Nosework- kouluttajien & harrastajien kanssa. Omaa laajan kokemuksen eri rotuisista ja tyyppisistä koirista.
Luennolla Tero valottaa omaa näkemystään kokemustensa kautta siitä, miten kouluttaa varma, motivoitunut ja toimiva koira.
30.5 Nosework/hajutunnistus luento pidetään Zoomin tai vastaavan muun toimijan kautta. Edellisenä päivänä ennen luentoa, saat sähköpostiisi linkin & muut toimintaohjeet luennolle kirjautumiseen. Niille jotka varaavat myös käytännön harjoituspäiviä, saavat käyttöönsä luennosta tallenteen rajatuksia ajaksi.
Käytännön päivissä harjoitukset etenevät koirakon tason mukaan. Lähtötaso voi olla aloittelevasta kokeneeseen kilpailijaan. Harjoitusten pituus voi vaihdella 1 pidemmästä treenistä 2-3 lyhyempään, kuitenkin niin että jokaisella on sama treeniaika. Jokainen koirakko suorittaa harjoitukset yksin, muun ryhmän seuratessa. Kohdehajun voi tuoda itse. Paikan päältä löytyy yleisimmät nosework-hajut, purkit ja kongi, jota Tero käyttää yhtenä koulutusvälineenä. Koira voi myös etsiä omaa leluaan. Mikäli koira on aloitteleva, keskitytään aluksi ilmaisun motivaation luomiseen ja oman lelun etsintään. Treenit etenevät tason mukaan. Mikäli varaat paikan jokaiseen nosepäivään saat -10% alennuksen.
 
Koulutuspäivät
28.06.
 
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.