Jari Kantoluoto koulutusviikonloppu, pe-su tai la-su

Ajanjakso
01.07. - 03.07.22
 
Ajat
09:00-17:00
 
Runko
21 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 169.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Osamaksut sallittu
kyllä, 2 erää
Eräpäivä Määrä
Ilmoittautumispäivänä    84.50 EUR
02.07.2022    84.50 EUR
 
Kouluttaja
 
Osallistujat
maks. 8Täynnä
 
Huomioitavaa
Jari Kantoluodon koulutusviikonloppu. Viikonlopun koulutus on tarkoitettu eri harrastuslajien harrastajille. Koirakoita koulutetaan kunkin omien tarpeiden mukaan. Painotus koulutuksessa voi olla esimerkiksi yhteistyön, tunnetilan, vireenhallinnan tai palkitsemiseen liittyvissä asioissa.
Koulutusryhmät jaetaan niin, että iltapäivällä koulutetaan palveluskoiralajeja harrastavia ja aamupäivällä muita harrastuslajeja kuten tokon, rallitokon, koiratanssin tms harrastajia. Perjantain harjoitus kestää 30 minuuttia per koirakko ja lauantaina ja sunnuntaina 2*20 minuuttia per päivä. Aamupäivän harjoitukset alkavat klo 10.00 ja iltapäiväryhmä aloittaa klo 14.00. Mikäli tietyn harrastajakunnan edustajia on enemmän, tasoitetaan ryhmäjakoja.
Palveluskoiraryhmässä voidaan kouluttaa tottelevaisuutta, haun- tai suojelun tukitoimia kuten hallintaa tai ilmaisuja jne.
Jari on monipuolinen valmentaja, joka pystyy auttamaan sinua lajissa kuin lajissa, aina TOKO:sta IGP:n C-osaan saakka. Erityisesti hänen osaamisalaa on koiran tunne- ja viretilojen säätely, sekä motivaation rakentaminen . Jarin metodit ovat koiraystävällisiä ja usein ohjaajat joutuvat toteamaan, kuinka koirat suorastaan rakastavat Jarin valmennuksia.
Jari on suorittanut Eläintenkouluttajan AT:n ja kouluttautuu koko ajan lisää. Jarin kilpailutausta on IGP:ssä, josta hänellä on useita koulutustunnuksia ja mm. 2 x MM-edustuspaikkoja.
Mahdollisuus treenata pe-su = 229€ tai la-su = 169€. Perjantain aloitus koirakoiden määrän mukaan. Majoitus kuuluu koirakkopaikkojen hintaan, mutta paikkoja rajoitetusti. Mainitse varauksen yhteydessä montako treenipäivää haluat ja tarvitsetko majoitusta. Koulutus on mahdollista maksaa kahdessa erässä. HUOM! Järjestelmä luo automaattisesti laskun, ÄLÄ maksa sitä vaan saat erillisen laskun mailiisi.
 
Koulutuspäivät
01.07.
02.07.
03.07.
 
Kurssi on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon.
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.